Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Range Rover с първи електромобил

Land Rover пренася емблематичния Range Rover в...

Съли Ерна води Лиза Гайър у нас

отпечатай новината

07.09.2017 12:25 | Видян 1353 пъти

Съли Ерна води Лиза Гайър у нас

Чаровната вокалистка Лиза Гайър ще придружи фронтмена на Godsmack Съли Ерна за концерта му у нас. Двамата ще застанат под светлината на прожекторите на 26 септември в зала „Арена Армеец“, а поводът е 11-ият рожден ден на радио Z-Rock. Заедно с Лиза цялата солова група на изпълнителя на Don't Comfort Me ще пази гърба му на сцената. София е част от мащабното европейско турне на Ерна, но е единствената му спирка в Югоизточна Европа.

Преди дни 49-годишният музикант записа топло обръщение към българските фенове. „Връщам се обратно на 26 септември заедно с цялата ми група за солови проекти. Ще изпълним парчета от албумите Avalon, Hometown Life, кавъри на Godsmack и още няколко парчета. Идвам в София с много специална изненада! Искам да видя всички ви там.

Чакам концерта с нетърпение. България се превърна в една от любимите ми държави в целия свят!“, издаде сърцатият рокаджия. Първия си звуков десант у нас той направи през 2015 г. в Бургас в рамките на фестивала Summer Chaos, а миналата есен изнесе два напълно разпродадени концерта в зала 1 на НДК.

Тогава певецът съчета шоутата със снимките на „Бензин“. В режисьорския дебют на Асен Блатечки той има една единствена реплика на финала и тя е на чист български „На майната си“. Асен обаче сподели за „Монитор“, че тя е ключова за втората част на филма, в който Ерна ще има главна роля.

Източник: Monitor

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !