Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Отложиха премиерата на Междузвездни войни 9

отпечатай новината

14.09.2017 12:58 | Видян 987 пъти

Отложиха премиерата на Междузвездни войни 9

Деветият епизод от галактическата сага „Междузвездни войни“ ще направи премиерата си половин година по-късно, отколкото бе обявено първоначално. Това стана ясно, след като Джей Джей Ейбрамс пое режисьорския пост от Колин Тревъроу.

Припомняме, че миналата седмица последният обяви, че се разделя с кино поредицата, заради творчески различия с продуцентите от „Дисни“. Освен с режисурата Ейбрамс ще се заеме и по сценария на лентата, за което ще се сработи заедно с Крис Терио.

Деветият филм от „Междузвездни войни“ трябваше да прекъсне традицията на джедаите да бележат големия екран през декември, като премиерата му бе заложена за 24 май 2019 г. След като Ейбрамс застана начело обаче „Дисни“ обявиха, че филмът ще се завърти по кината на 20 декември същата година.

През декември тази година по екраните ще излезе вторият филм от новата трилогия на космическата сага - "Последните джедаи", в който с участие ще се разпише и дъщерята на покойната Кари Фишър - Били Лурд. Малко известен факт е, че младата актриса се е пробвала на кастинга за Рей преди заснемането на "Силата се пробужда", но в крайна сметка ролята отива при Дейзи Ридли.

Източник: Monitor.bg



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !