Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Джо Съмнър открива концерта на Стинг

отпечатай новината

15.09.2017 11:31 | Видян 1153 пъти

Джо Съмнър открива концерта на Стинг

Синът на Стинг – Джо Съмнър, ще открие концерта му в „Арена Армеец“ в събота вечер с акустичен сет точно в 20 ч. Очаква се поп душевадецът да започне да разказва своите истории в звуци малко след 21 ч. Входовете ще бъдат отворени в 18.30 ч, а билети все още могат да бъдат закупени в мрежите на ticketpro.bg и eventim.bg.

Организаторите от „София мюзик ентърпрайсиз“ съобщават, че капацитета на залата е почти разпродаден и феновете могат да се класират за ограничен брой пасове в най-ниския ценови сегмент от 70 лв.

Стинг пристига у нас часове след като се поклони за бис във Виена и с бенд в камерен състав Доминик и Руфъс Милър (китари), Джош Фрийс (барабани), Пърси Кордона (акордеон) и двама беквокалисти, които обича да представя чистосърдечно като „Бен и Джо“.

Това е четвъртият звуков десант на гениалния британец у нас, като преди шест години той превърна „Герена“ в едно по-добро място с аристократична аура с гига в рамктие на Symphonicity. София е поредната спирка от европейския лег на турнето в подкрепа на албума 57th & 9th, който излезе миналия ноември („Анимато мюзик“/Universal Music) и носи името на възловото кръстовище, което Стинг пресича всеки ден на път към студиото си в Ню Йорк.

В сетлиста ще влязат както пет от златните хитове на The Police, така и кавъри на любими парчета като Ashes to Ashes на Дейвид Боуи и Ain't No Sunshine на Бил Уинтърс.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !