Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Алисия остава при Валери

отпечатай новината

28.09.2017 12:49 | Видян 5240 пъти

Синът на Алисия остава при Валери

Синът на Алисия и Валери Божинов предпочете да живее при баща си в Швейцария, научи HotArena.

Докато майка му обикаля по цели нощи по дискотеките, при футболиста и новата му приятелка Валерко се чувста прекрасно. Той прекара там последните дни преди началото на новата учебна година и посрещна рождения си ден и тяхната компания. Оказва се, обаче, че хлапето не се е върнало за старта на школото в България, а все още се подвизава в Лозана.

По всичко личи, че плановете на този етап са свързани с продължителното пребиваване на Божинов-младши при татко си и Биляна Дол. Валерко се похвали, че е започнал да тренира в юношеския отбор на тима, в който играе баща му - "Лозана". Дори вече има номер и явно не е отишъл само за 1-2 тренировки, а с дългосрочната перспектива да ходи пос тъпките на баща си.

Най-вероятно Валерко ще бъде записано в местно школо в швейцарския град. Опцията да учи в чужбина, за да получи най-доброто образование Валери и Алисия обсъждали от първия учебен ден на сина си. А трансферът на Божинов в Лозана дава перфектна възможност да реализират намеренията си. Все още не е ясно дали хлапето вече е ученик или ще пропусне една година. Той, обаче, се подготвя усилено за новото начинание, учейки немски език, пише "България днес".

Валерко за първи път посрещна рождения си ден далеч от майка си. Алисия се чувства спокойна, защото синът й е в добри ръце. Тя сподели, че с Биляна Дол са в прекрасни отношения. Сръбкинята изпитва уважение към нея, защото е майка на сина на любимия й. А сега самата Дол ще влезе в ролята на мамче на Божинов-младши. Покрай грижите за него със сигурност ще се размечтае за свое дете от футболиста!

Източник: hotArena 
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !