Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мишо напусна Фермата, Каролев го последва

отпечатай новината

02.10.2017 13:44 | Видян 1507 пъти

Мишо напусна Фермата, Каролев го последва

Михаил е участникът, който си тръгва от Фермата след дуела за оцеляване тази неделя. Той загуби четири от пет битки на арената срещу Иван Гинчев и така стана третият отпаднал от хитовото риалити на Би Ти Ви.

Мишо успя да победи само в четвъртата игра, в която участниците трябваше да висят на ръце, да чупят тухли и да целят бъчва със зеле, пише ХотАрена. Емигрантът Гинчев обаче се оказа по-добър в стрелбата с лък, по-бърз при сковаването на пътека и носенето на пясък докато го целят с домати.

Гинчев победи и в играта с въпроси от българската история. Заедно с Мишо обаче шоуто напуска и Владимир Каролев. Старейшината си тръгва, след като 3 седмици бе ментор на останалите участници. Водещите Иван и Андрей не посочиха конкретна причина за оттеглянето на политика, най-вероятно ангажиментите му в цивилизацията не позволяват толкова дълго отстъствие. Още в началото на предаването бе обявено, че Каролев е със специален статут в риалитито.

Макар и конфлектен, Владо накара всички останали играчи да го заобичат и при раздялата им и той, и те бяха с насълзени очи. Никой обаче не страда за Мишо напротив, фермерите пируваха. За отрицателно време той се превърна в най-големия дразнител във фермата и се изпокара с почти всички.

Заради унизителното му отношение към жените и напрежението, което създава, фермерът на седмицата Алек го прати на дуел. Той обаче не посмя да призове на арената волейболният шампион Владо Николов, който откровено го нарече „селянин“ заради грубиянското му поведения.

Миналата вечер между тях отново хвърчаха искри, след като Мишо нарече шампиона „нула“ и така обясни защо не го е поискал за съперник. „Няма да отговоря на това“, запази хладнокръвие бившият капитан на националите.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !