Ето как се забавляват Бионсе, Джей Зи...

Един от бонусите на социалните мрежи е, че може да...

Коцето и Илиян се изпокараха

Доскорошните най-добри приятели не си говорят от известно...

Отварачката аут от ВИПа

отпечатай новината

03.10.2017 09:03 | Видян 1156 пъти

Отварачката аут от ВИПа

Фолкпевицата Мария реши да напусне къщата на "ВИП Брадър". Като причина тя изтъкна дъщеря си Марая. "Смятам, че тя има нужда да съм до нея".

"Моето изживяване трябва да приключи, защото дъщеря ми е най-важното нещо за мен", изтъкна певицата. "Време е моята наслада с това невероятно преживяване да приключи до тук", добави тук.

"Смениха се сезоните. Тя е сама в 4-ти клас. Сега е време да си се върна при нея. Не за да я поглезя или целуна. Просто искам да бъда до нея", каза още Мария. "Онзи, който има дете ще ме разбере".

Тя отказа да дава повече обяснения. По-рано дупнипката Mадoна стана повод за скандал. ВИП Брадър даде на Шеф Петров мисия да пази обет за мълчание. Без някой да й иска й иска мнението тя, започна да прави анализ на всички съквартиранти.

"Даниел Петканов влезе с много висок адреналин. Няма му го вече адреналинът, изгоря", каза тя. "Другите пък си дойдоха такива убити и все още са си", добави Васева. За Мегз тя каза, че е "нагоре-надолу и слага реактивни двигатели, след това изведнъж ги няма". "Тото е изключителен Дон Жуан, подлъгва дамите. Върти такива едни игрички, които ще разпалят Троянска война.

Вместо мъжете за Елена, тук ще се бият две жени за Тото - Ваня и Мегз". Тя го сравни с Бел Ами, който варирал между майка и дъщеря. "Той също ще използва за трамплин жена, която ще го реализира", предположи Васева.

Сашка отказа категорично да коментира Дани Златков и Мария. Васева възропта срещу Енджи Касабие, защото "арабка печелила мис". Богданска обаче се намеси и каза, че я е чула да го казва. Тогава Сашка започна да пелтечи несвързани неща.

"Мнозинството ви обичам, само минус двама", заключи Васева. Въпреки всичко това зрителите избраха да спасят от изгонване Сашка Васева и Мегз.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !