Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Бесен скандал в Къщата

отпечатай новината

04.10.2017 18:00 | Видян 2223 пъти

Бесен скандал в Къщата

Страшен скандал се заформи в Къщата между Енджи и напускащата риалитото Мария. Той бе провокиран от молба на Енджи, която помоли Мария да извади едни ябълки от шкафчето, защото миришат, пише БЛИЦ. Тогава певицата избухна, тъй като явно бе насъбрала много други неща в себе си.

"Кви са тия разговори, аз съм изумена от теб. Тук два дена разхвърляш багажи, хвърляш. Това е неуважение към човека, с когото си бил. Просташка история е твоята. Тук сме били едно цяло и сме делили една баня. Накрая аз си събирам багажа и ти си разстилаш твоя целия", изрепчи се отварачката.

Диетоложката започна да се извинява, но Мария продължи: "Енджи, прекалваш! Казвам, че не те е срам. Сутринта обясняваш на Ваня: "моята стая, моите неща". За първи път откакто живеем заедно, не каза нашата стая. Ти просто реши, че си отива един силен характер и със взимането на тази територия ще вземеш мястото му".

"Когато си сложих моите неща, в една трета от шкафчето и 1/3 от нещата ми на тази тоалетка, ти я зае по-голямата част. В банята моите неща са в несесерчето, а ти я зае цялата. За мен ти постъпи грозно, не като дама, ако имаш такива претенции. Мен това не ми харесва. Вече и да ги местиш, няма смисъл. Още по-зле за твоите приятели, аз не съм сред тях. Ходи да се оплачеш на биг брадър и да си поревеш", заключи певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !