Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мъжът на Марина от Фермата я спуквал от бой

отпечатай новината

06.10.2017 17:12 | Видян 2333 пъти

Мъжът на Марина от Фермата я спуквал от бой

Чеченката Марина Сучкова от Фермата е изяла не един и два шамара както от съдбата, така и от бившия си мъж, довериха отлично запознати с историята ѝ. Снощи една от хитовите участнички на този сезон се разчувства по време на импровизираната сватба между влюбените Алек и Валерия и отново си припомни тъмните моменти от миналото.

Марина насълзи очи докато слушаше култовата балада на Сигнал – Да те жадувам, на която двамата младоженци танцуваха. Те се венчаха по стар български стил уж на шега, но в последствие се оказа, че ще си кажат „да“ и в живота.

„И моят мъж много я обичаше тази песен, но много тъпотии правеше“, върна лентата от миналото чеченката, развълнувана от любовта на младите. Марина се влюбила в мъжа си малко след като пристигнала в България, бягайки от войната в Чечения.

„Беше като приказка, той беше артист и бяха много влюбени“, разказват техни познати. Самата Сучкова признава, че това е била и първата ѝ любов, но и най-голямото ѝ изпитание. Малко след раждането на втория им син, мъжът ѝ започнал да прекалява с алкохола. Пиел от сутрин до вечер, а не след дълго започнал и да посяга на жена си.

През годините побоите ставали все по-жестоки, а настоящата кандидатка за голямата награда в риалитито не веднъж се озовавала посинена и изпочупена в болница.

„Последния път, когато се събудих в болницата, той не помнеше нищо, от това, което ми причини предната нощ“, разказа Марина още в началото на предаването. Въпреки мъченията чеченката отлагала раздялата, но се развела, за да спаси себе си и двамата си синове, които вече разбирали какво се случва.

Сучкова определяла развода си като най-важното нещо в живота си. А когато усетила свободата, се превърна в това, което виждате и от екраните – жената-хамелеон, разказват пък нейни близки. Независимо от лекомисления си вид, Марина не срещнала трудности да си хване 19 години по-младо гадже, с което да забрави пиянските изцепки на мъжа си.

Очевидно и женските ласки не са табу за нея– наскоро изтормозената жена лъсна в еротично видео с друга дама, а във Фермата не скри и симпатиите си и към Божидара Бакалова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !