Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Любов в Бретан от издателство Слънце

отпечатай новината

17.10.2017 14:49 | Видян 881 пъти

Любов в Бретан от издателство Слънце

Писателката Нина Георге е родена през 1973 г. в Билефелд, Германия. Автор е на редица романтични и криминални романи, сред които най-известен е бестселърът Парижката книжарница.

Романът Любов в Бретан е отличен с наградата Делия за най-добър немскоезичен любовен роман. Книгата вече е на книжния пазар, с печата на издателство Слънце.

Успокояващо и красиво е човек да знае, че никога не е късно за мечти, безсънни нощи, танци и обич. Че за свободата, любовта и надеждата няма възраст. Нина Георге ни разказва историята на Мариане, чието сърце кърви от нещастие и прелива от неизживяни копнежи.

Тя е една от жените, които вехнат и сивеят в непоносимата хватка на студения брак и монотонното мъртво всекидневие. Решава да се слее с вечността, скачайки в Сена, но съдбата има други планове.

Парижки клошари я спасяват и в болницата тя осъзнава, че копнее единствено за морето. И тръгва към мечтата си, събудила волята ѝ за живот. Пристига в Бретан, наема мечтаната стая с гледка към морето, намира си работа в живописен ресторант.

В малко рибарско селце открива прекрасни хора, великолепна природа, вкуса и ароматите на местните ястия. Среща и любовта и неусетно зрялата жена се превръща в момиче, което копнее да се радва на дните си, да танцува.

Но съпругът ѝ започва да я издирва, появява се дори по телевизията и съобщава, че е изчезнала. Ще я открие там, в Бретан. Призракът от миналото ще се опита да разруши крехкия ѝ сегашен свят. Ще се справи ли Мариане с новите предизвикателства?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !