Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Павел спря цигарите на Преслава

отпечатай новината

18.10.2017 15:01 | Видян 3664 пъти

Павел спря цигарите на Преслава

Една от най-обичаните изпълнителки в каталога на Пайнер много скоро ще спре да пълни фирмената банкова сметка, тъй като се подговя за своето първо майчинство. След дълги години лутане из неподходящи връзки, 33-годишната Преслава откри мъжа, на когото е готова да роди наследник, а операция "Бебе" вече е задействана.

Злостните клюки, че певицата с 24-каратова усмивка и Павел Лазаров са скъсали, се сгромолясаха с гръм и трясък. Чалга дивата официално декларира връзката си с бизнесмена, след като се появи с него на откриването на моден бутик в София.

Преди броени дни звездата се завърна от турнето си в САЩ и Канада. Няколкоседмичната раздяла още повече е скрепила връзката с любимия ѝ Павел, а в компанията му Преси "цъфти" от щастие, констатираха всички, присъствали на фешън събитието. "Да, това е моят приятел! Казва се Павел!", потвърди и самата звезда.

Лазаров е влязъл под кожата не само на певицата, но е успял да очарова и най-близките ѝ. Те издават за любовта и вниманието, с които влюбният Ромео обгрижва своята Жулиета. Например, само преди дни, Преслава е заснела клип към най-новото си парче. На снимачната площадка - тузарска къща извън София, звездата е била придружена от своя приятел.

Грижите на Павел за любимата му стигнало до там, че той лично се заел да връзка панделки по дантелените ѝ ботуши.

За удивления на всички в обкръжението на Преси, в името на любовта тя е успяла да победи най-големия си порок - цигарите. А беше време, в което фолк певицата бе пристрастена към тютюна и димеше като кремиковски комин.

Този вреден начин на живот обаче вече е зад гърба ѝ. От известно време Преслава е отказала цигарите, предвид предстоящата си бременност, съобщи светското предаване на ПИК TV - Жълтите новини. А само допреди няколко месеца, преди изпепеляваща любов да избухне в сърцето ѝ, изпълнителката на Пада звезда надълго и нашироко коментираше в чалга компании, че скоро не се вижда в ролята на майка, тъй като това означава временен застой в кариерата ѝ.

Любовта на Павел обаче е променила изцяло житейската философия на певицата и тя е готова да го направи баща на своето дете. Двойката вече работи в тази насока и е въпрос на време Преси да изживее най-прекрасния миг за всяка жена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !