Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Кийра Чаплин на ваканция в София

отпечатай новината

19.10.2017 12:45 | Видян 611 пъти

Кийра Чаплин на ваканция в София

Внучката на легендарния комик Чарли Чаплин – Кийра, призна, че се възползва от участието си в панела на оценяващите на третото издание на „СинеЛибри“ у нас, за да отпочине от натовареното си ежедневие. „Тук трябва само да гледам филми. А и обичам да пътувам“, разкри 35-годишната продуцентка пред InterviewTo.

В Ню Йорк, където е постоянната адресна регистрация на звездата, тя се занимава с инициативата Chaplin Award Gala, купува и продава имоти, работи и като модел и актриса. Кийра е категорична, че няма против да бъде постоянно свързвана с прочутия си дядо, а като сувенир за спомен от него пази годежния пръстен, който той подарил на баба й.

„Много хора си мислят, че е ужасно жалко, че не съм имала възможността да го срещна, но има толкова много книги, документални филми, неговото творчество, че аз дори не се нуждая да съм го срещала, за да го познавам. Толкова много истории са ми разказвали за него роднини и приятели, че разполагам с огромен архив от истории“, категорична е Чаплин.

Акостирането й в София беляза и нова глава в литературно-филмовия фестивал „СинеЛибри“. За първа година форума състави международна конкурсна програма, а сред състезаващите се адаптации триумфира „Истанбул червен“ на Ферзан Йозптек.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !