Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Финалът на Игра на тронове разплакал Джон Сноу

отпечатай новината

24.10.2017 15:27 | Видян 1929 пъти

Финалът на Игра на тронове разплакал Джон Сноу

Кит Харингтън разкри, че вече е прочел края на Игра на тронове и той го е трогнал до сълзи.

“Трябваше да прочетем сценария миналата седмица, така че вече знам всичко”, сподели Харингтън в шоуто The One Show, правейки препратка към култовата фраза, която му е отправяна непрекъснато в сагата: “Не знаеш нищо, Джон Сноу.”

“Плачех накрая. Трябва да знаете, че в тези осем години, никой не го е било грижа за сериала повече от нас. Той е институция, по-дълга от която и да е друга институция, в която съм бил. Училище, театрален колеж, всичко. И се разчувствам като мисля за това. Ще бъде странна година, в която ще се сбогувам с всички и ще имаме последни сцени с този или с онзи човек”, разкри английският актьор.

Но Кит вече има планове за след края на сериала. Освен нови роли, той подготвя и сватба с партньорката си от Троновете Роуз Лесли. Наскоро актьорът сподели и как точно е станало предложението.

“Имах планове как да го направя. Щях да сложа няколко светлинки в дърветата и да направя всички онези романтични неща. Но бяхме в страната и бяхме под това красиво нощно небе, имаше голям огън и червено вино, и го сторих по-рано.“

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !