бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Бащата на Алекс благослови семейство Петканови

отпечатай новината

09.11.2017 16:10 | Видян 1727 пъти

Бащата на Алекс благослови семейство Петканови

Положителните емоции във VIP Brother се завърнаха едва на финалната права на шоуто, пише днес.бг. По познатия сценарий, оцелелите участници в шоуто се срещнаха със своите близки в "замръзнала" поза, но пък сълзите от радост не липсваха.

Най-голям товар се стовари от плещите на младото семейство Петканови. Бащата на Алекс влезе в къщата и даде благословията си за тяхната сватба. Той се обърна и към Дани с думите "Радвам се, че си ми зет".

"Алекс, аз съм с теб, тати. Всички те обичаме. Радвам се, че си ми дъщеря. Много успех ви желая. Аз бих присъствал на вашата сватба, ако знаех, че е истинска. Просто не знаех, че сватбата е истинска", каза той.

После Дани пък директно поиска ръката на Алекс и получи заветното "Да". Поне от епизода не стана ясно обаче дали някой близък на Дани влезе да му вдъхне кураж няколко дни преди финала.

Иначе сред сълзи и подсмърчания Джулиана Гани получи обяснение в любов от своя съпруг Станимир, майката на Тото също успя да разчувства рапъра, а Енджи се срещна с ливанския си съпруг.

Майката на Мегз пък хвърли бомба за огромна семейна драма.

"Искам да кажа няколко неща, за твоята изгубена малка сестричка. Чувала съм и съм чела, че децата избират своите родители. Ти си избрала нас, не знам защо, може би Бог така е решил. Трябва да знаеш, че каквото и да се случва, който и да е срещу нас, ние сме едно семейство и се борим заедно. Ти си моят малък боец", заяви тя. Шеф Петров пък най-после прегърна Мегз и я успокои с думите "Важното е да бъдеш от едно цяло".

Сашка Васева също преживя своите емоционални моменти с появата на дъщеря й Христина, а Марги Хранова се разчувства при появата на синовете си Кристиян и Кирил и внука й Иван.

Финалът на шоуто е този петък, след което от 13 ноември влизат нова порция звезди в специалния сезон Big Brother: Most Wanted!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !