Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джони Деп принуден да разпродаде имотите си

отпечатай новината

14.11.2017 12:09 | Видян 1152 пъти

Джони Деп принуден да разпродаде имотите си

Джони Деп пусна на пазара и последния си пети пентхаус в луксозната сграда Eastern Columbia Building в Лос Анджелис, като цената, за която успя да го продаде, е 1.425 милиона. Така актьорът спечели 10.88 милиона от петте жилища в сградата, въпреки че се опита първоначално да ги продаде накуп за 12.78 милиона. Със сигурност е доволен и на тази сума, защото Деп има сериозни финансови затруднения и дългове, заради които разпродава почти цялото си имотно състояние.

Той обвини мениджърите си, че са го довели до ръба на фалита, а те заявиха, че си е виновен сам, защото много харчел – месечните му разходи били по около два милиона. Сега той дължи пари както на компанията, която е менажирала финансовото му състояние, така и на други фирми и институции. Затова и ще продължи с разпродажбата на имотите.

Почти веднга след раздялата с Амбър Хърд той продаде две свои имения (във Франция и Венеция) – едното през октомври 2016, а другото през ноември, за общо 5.5 милиона долара. Сумата обаче отдавна е използвана за попълване на финансови дупки и дългове, така че актьорът няма друг избор, освен да разпродава още. За негов късмет, все още има имоти, които да пуска на пазара.

Източник: eva.bg

Снимка: getty images/guliver

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !