Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Григор: Никол има голяма заслуга за моята победа

отпечатай новината

20.11.2017 11:48 | Видян 1792 пъти

Григор: Никол има голяма заслуга за моята победа

Григор Димитров стигна до най-голямата титла в кариерата си. Той победи Давид Гофен в спора за трофея на Финалите на ATP.

“Това чувство е много специално, особено на този турнир. Толкова по-различно можеше да се развие. Ще остане в специално място. Това е мястото на този турнир. Каквото и да опитвах на тези големи мачове на Уимбълдън или в Австралия, просто не се получаваше, но днес се получи”, сподели Григор.

В зала O₂ Арена го гледаха неговите родители, но приятелката му Никол Шерцингер липсваше. Григор не пропусна да ѝ благодари, с което сложи край на слуховете за раздяла.

“Благодарности към отбора ми. Бяха невероятни през цялата година. Благодаря на семейството ми. И на един човек, който не беше в залата – приятелката ми Никол, но тя играе важна роля. Благодарности и към нея.”

Самата Шерцингер пък беше на снимките на предаването X Factor, където се изявява като жури. След като разбра, че любимото ѝ момче е спечелило, певицата накара публиката да се изправи на крака и да го поздрави за победата.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !