шопинг

Вести

Кейт похарчила £174 000 за тоалети през 2016

Кейт похарчила £174 000 за тоалети през 2016

Херцогинята на Кеймбридж Катрин редовно носи по няколко пъти част от тоалетите си, но тазгодишният й гардероб се е увеличил четворно спрямо 2015-а. Миналата година Кейт е дала близо 43 000 паунда за различни тоалети, с които се появява на събития. Тази година обаче само роклите за кралската визита в Канада струват 62 000 паунда. Общо гардеробът на съпругата на принц Уилям за 2016-а излиза 174 000 паунда. Напоследък херцогинята облича марки като "Долче и Габана" и "Прийн", които са доста по-скъпи от обичайните, които носи, съобщава ViewSofia.

Безапелационният й триумф по време на визитата в Канада бе рокля от "Александър Маккуин" в цветовете на канадското знаме. Катрин комбинира тоалета с яркочервени обувки и чанта. Цената му е 4000 паунда. Тя блесна на прием и в яркочервена рокля на "Прийн". Изборът й бе и поредното намигване към канадците, тъй като комбинира тоалета с брошка под формата на кленово листо. Херцогинята обра овациите и в тъмнозелено палто на "Хобс" и червено палто от вълна и кашмир на "Каролина Ерера" (1190 паунда). Значително по-евтино беше облекло й за посещението в Индия. Следвайки примера на Мишел Обама от визитата й в Куба, Кейт подбра гардероба за посещението си в Индия и Бутан, черпейки най-доброто от модата там. В първия ден от визитата си тя игра футбол и крикет в лятна рокля за $236, вдъхновена от Джейпур.

В националния парк "Казиранга" тя отново облече шарена дълга рокля - за £805 на Ана Суи. За посещението си при малки слонове и носорози, които нахрани, беше с розова рокля на "Топшоп" за £75. За срещата с премиера на Индия избра светлозелена памучна рокля (£795) с бродерии на "Темпърли Лондон". За среща със звездите Айшвария Рай и Шах Рук Хан хероцогинята сложи официална тъмносиня рокля с пайети от "Джени Пакман".

Няма коментари към този материал !