Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

24-годишната Нора Недкова е новата Мис Плеймейт

отпечатай новината

29.11.2017 14:33 | Видян 5549 пъти

24-годишната Нора Недкова е новата Мис Плеймейт

Нора Недкова от Варна е победителката в тазгодишното издание на конкурса на сп. Плейбой – Мис Плеймейт.

24-годишната красавица се пребори с още 12 момичета за титлата. Освен престижното признание, Недкова бе наградена и с чек за 20 000 лева. Тя бе сред красавиците, които се отличиха с естествен бюст, а тази година те бяха рекорден брой.

“Не мога да повярвам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един негативен коментар. Надявам се да ми предстоят нови подвизи. Надявам се да си е заслужавало цялата енергия, която вложих, тъй като този конкурс, колкото и несериозен да изглежда е изключително натоварващ, напрягащ и отговорен. Всяко едно момиче се постара прекалено много. Благодаря на всички, които гласуваха за мене”, каза Нора минути след победата.

Варненката се изявява като танцьорка и може да се похвали с участия в редица музикални клипове. Недкова сподели, че “изключително артистична и е родена да бъде център на вниманието”. “Винаги съм мечтала да бъда на световна сцена, винаги съм мечтала да бъда част от това нещо и днес се осъществи. Аз знам, че съм родена за това. Аз знам какво е моето призвание.”

Още снимки на победителката можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ !!!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !