Определиха “Съседите” за най-голямото...

“Най-голямото откритие беше малък павилион, на брега...

Ясни са финалистите в конкурса Пролет`24

Известни са финалистите в Конкурса за нова българска...

Рапърът Дий проговори за секса с Дебора в палатката

отпечатай новината

29.11.2017 15:34 | Видян 2211 пъти

Рапърът Дий проговори за секса с Дебора в палатката

Горещата нощ между рапърът Дий и фолк дивата Дебора беше видна и ясна за всички от малките екрани. Съквартирантите вътре в Къщата също рабраха за колоритната случка под завивките в палатката по време на една от мисиите на Биг Брадър.

Те не скриха своите коментари, подмятания и въпроси. След излизането си от риалити формата рапърът Дий твърди, че не си спомня какво се е случило между него и певицата. В предаването На кафе той отговаряше уклончиво на въпросите на коментаторите. По странното му поведение и твърденията му, че нищо не си спомня от нощта, определено си личи неговият срам от ситуацията и фактът, че се опитва да излъже неумело.

Неговата версия е, че предната вечер е бил на участие и по време на горещите събития с Дебора не е осъзнавал, че се намира в Къщата на Биг Брадър, а не на афтър партито след участието си, където целувките и милувките са обичаен завършек на вечерта.

Определено си пролича, че той се чувства неловко от въпросите на водещите и не успя да убеди нито коментаторите, нито зрителите, че не си спомня, пише актуално.ком. Не е лесно човек да изтрие цяла нощ от съзнанието си току-така.

От друга страна, Дебора откровено каза, че много добре си спомня случката и изобщо не се опита да оправдае действията си с наличието на алкохол или липсата на спомени. Тя си призна, че с Дий са си разменили няколко целувки и са се натискали малко в палатката, за да се сгреят.

На въпроса дали биха си допаднали като двойка в живота, тя съвсем искрено заяви, че двамата не са един за друг и тя не харесва Дий като мъж. За нея това е било просто една приятна вечер, от която не се срамува, но не би повторила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !