Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Най-голямата руска RnB звезда Тимати идва в България

отпечатай новината

08.12.2017 17:15 | Видян 1645 пъти

Най-голямата руска RnB звезда Тимати идва в България

Феновете на най-голямата руска RnB звезда Тимати най-сетне дочакаха неговия концерт. Изпълнителят идва за първи път в страната ни, а шоуто му ще бъде на 16 февруари в зала Универсиада.

В последните години Тимур Юнусов, по известен с псевдонима Тимати, се наложи като едно от най-успешните имена в музикалния бизнес в Русия. Той се изявява не само на голямата сцена, но и има продуцентска компания, която стои зад едни от най-успешните млади изпълнители в момента. Той може да се похвали с богата биография и колаборации с едни от най-големите имена на световната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и др.

Тимати избра София, за да представи както всичките си големи хитове, покорили музикалните класации в Русия, така и най-новите си парчета – Дорога в аэропорт и песента Поколение, която само за три месеца навъртя 30 милиона гледания.

Руската звезда се откроява с откровените си текстове и лични истории, които представя в своите парчета. Допълнени с изключителното му присъствие на сцена и невероятната харизма, която притежава, той успява да направи неповторимо шоу.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !