Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Джино и Динко си чукват среща в съда

отпечатай новината

12.12.2017 16:20 | Видян 1785 пъти

Джино и Динко си чукват среща в съда

Победителят в Биг Брадър: Most Wanted Джино Бианаклана обмисля да съди Динко Вълев заради компроматната война, която поведе срещу него в шоуто, пише монитор. Ловецът на бежанци тиражира историята с българка, на която Джино трябвало да помогне да устрои живота си в Чикаго, а на финала „ужилил“ с 500 долара.

Възмутен от случката бащата на Джино я опроверга с интревюта, в които твърди, че момчето му реално е обзавело дома на това семейство и дори е записало детето им на училище.

"Нямам никакво намерение да се оправдавам. Има си адвокати, тези, което ме наплюха и направиха опит да ме смачкат, ще си взема мерки, друго не искам за коментирам по съвет на моите адвокати.“, сподели Джино пред Нова тв.

Той залепи на героя от Ямбол етикета „комплексар“, тъй като не спирал да се хвали, че е имал връзка с бившата му съпруга Дейна.

„Винаги се състезаваше с мен. Аз направя нещо, той направи същото. Аз не влязох в това шоу, за да споря с всеки, да влизам в конфликти. Бях в тъмен период в моя живот, просто исках да ми се случат нищо различно, други емоции", каза емигрантът.

Той тушира и твърденията на друга конфликтна участничка в шоуто – готвачката Мариела Нордел, че бил жиголо заради афинитета си към по-зрели партньорки.

"За тези свои думи Мариела в последствие ми се извини. Не отричам, че съм бил с по-големи от мен жени, но това не ме прави жиголо", коментира момчето, чието име по български паспорт е Георги Ташев.

Джино е първия герой в историята на родния Биг Брадър, печелил два пъти формата – през 2015-та зрителите го избраха за любима риалити звезда във ВИП-сезона, а завчера емигранта остави на второ и трето място Константин и Динко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !