Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Bulgar e новият ресторантски хит

отпечатай новината

18.12.2017 12:32 | Видян 1775 пъти

Bulgar e новият ресторантски хит

Новият ресторантски хит на София е ресторант Bulgar в хотел Маринела, който отвори официално през уикенда. Той е продължение на традицията на класическия и намирал се на същото място ресторант Лозенец.

Повече от 200 гости бяха посрещнати с шампанско Мое, но с български вина и меню, което хем беше национално, хем в тренда на съвременната кулинария. Между дошлите, наред с доста бизнесмени, воглаве с най-големия предприемач в ресторантьорството Орлин Попов, който бе специален гост на домакините Маринела и Ветко Арабаджиеви, бяха и известни личности.

Андрей Арнаудов пристигна, за да се разтовари от заснемането на финала на Фермата и новогодишната програма. Христо Сираков дойде с истинската си приятелка, която не е плеймейтка. Любен Дилов - син и Кристина Патрашкова, които са комшии, бяха неотлъчно заедно, присъедини се и Ники Кънчев.

Даже странящия от светски изяви Димо Алексиев - главният герой в актуалния сериал на Нова Откраднат живот се появи със сако и фишу. Цялата обстановка бе коментирана от Миглена Ангелова, която не беше с новия си мъж, а с приятелка.

Името на ресторанта идва от житната култура булгур, която от векове е традиционна за българския поминък. Символ на ресторанта е пък еленът – той присъства в логото на заведението и е основен елемент в интериорния дизайн.

А той е наистина впечатляващ – микс от дърво, метал и кожа с внимание към всеки детайл.Менюто на Bulgar е съвременен прочит на българската кухня - подбрана от десетки рецепти, запазени от хилядолетия в бабините готварски книги и предавани като легенди от майсторите на кулинарното изкуство.

Ресторантът работи всеки ден от 12:00 до 01:00, а номерът за резервации е 0877 74 55 55.

Снимки може да видите в нашата Галерия!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !