Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Митко Щерев, Васко Кръпката и Валди Тотев с концерт в навечерието на коледните празници

отпечатай новината

18.12.2017 13:18 | Видян 1412 пъти

Митко Щерев, Васко Кръпката и Валди Тотев с концерт в навечерието на коледните празници

Благотворителният концерт ще се проведе утре, 19.12., а всички събрани средства ще бъдат преведени за спешна операция по отстраняване на тумор в мозъка на Станислава Пирчева - Ава.

Концертът в Rock IT стартира в 19,00 часа и в него ще вземат участие много популярни музиканти от различни жанрове. Васко Кръпката, Валди Тотев и Митко Щерев са само част от артистите, които са готови да помогнат чрез изкуството си за спасяването на човешки живот.

На сцената ще се качат и Искрен Пецов , Румен Спасов , формация Sha Sha, групите „Конкурент“, „Кикимора“ , EagleHeart и други.  

Станислава Пирчева – Ава е дългогодишен репортер и водещ на програма „Нощен Хоризонт“ в БНР. Наричана от колегите си „Поетеса на националния ефир“, журналистката има и издадена стихосбирка през 2016 г., озаглавена „Живот за събуждане“.

Благотворителното събитие, на което се отзоваха много изпълнители,  е организирано от рок музикантa Венцеслав Атанасов и приятели и е втора част от благотворителната акция, която  стартира на 12.12. в любимия столичен бар с друг концерт, в който взеха участие група „Хоризонт“, Илия Ангелов, Дует „Шик“, Гуна Иванова, Ицо Ламбрев от „Сигнал“, Sevi, група „Атлантик“ и други.

Oперацията за премахване на тумора, която ще бъде извършена в Германия, струва около 50 000 евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !