Ни след от милионите на Иво Карамански

Милионите от наследството на Иво Карамански се оказаха...

Малкият Арчи проходи

На 4 юли САЩ чества Деня на независимостта. За...

Иво Аръков се научи да стреля след побоя

отпечатай новината

19.12.2017 15:12 | Видян 786 пъти

Иво Аръков се научи да стреля след побоя

Въоръжен и опасен е актьорът Иво Аръков! Звездата от „Фамилията”, който в момента се изявява като водещ на „Мармалад” показа, че не пропуска мишена и стреля като шампион.

Актьорът, който се подвизава като водещ, прекарва по няколко часа седмично в комплекса за стрелба и стреля до откат. Със слушалки на ушите, държейки здраво пистолета с две ръце, актьорът цели направо в десетката. Аръков започна да посещава курсове по стрелба, няколко месеца след като зверски пребит. Преди три години той пострада при пиянска свада, след като неизвестни лица в нетрезво състояние го нападнаха на излизане от столичен ресторант.

Тогава актьорът преживя огромен уплах и реши да мине няколко курса на самозащита, за да не бъде така беззащитен на улицата. Заради това той се отдаде на тежки тренировки в залата, а след това се захвана и с бойни спортове. Малко по-късно се включил и в курсовете по стрелба, където вече е добре познат на служителите. Предпочитаното му оръжие е марка „Глок”, а актьорът не пропусна да се похвали и с подвизите от стрелбището. Аръков няма нито един пропуск, като дори на няколко пъти е уцелил и центъра на мишената.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !