Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Тоца размята силиконовите си бомби в Маями

отпечатай новината

27.12.2017 11:27 | Видян 2355 пъти

Тоца размята силиконовите си бомби в Маями

Антония Петрова избяга от зимата у нас чак в Маями. Тоца, както е по-популярна, не спира да залива профила си във Фейсбук със снимки и видео послания от Щатите.  

Най-мразената миска в историята на конкурсите в България, демонстрира силиконовата си пазва почти във всеки кадър, пише хотарена. Бомбите й преливат от оскъдния бански, а феновете й не спират да я засипват с комплименти. 

В едно от видеата Петрова се обръща именно към тях, като отбелязва, че е в Маями, а след това им пожелава здраве и късмет. От посланието й става ясно, че освен Коледа, ще посрещне и Новата година на топло. 

Малко преди празниците, Мис България 2009 се появи на светско събитие в компанията на непознат мъж. На присъстващите направи впечатление, че отношенията им са повече от приятелски.

Миската и гаджето й не се отделиха един от друг, а винаги когато имаха възможност се отдаваха на страстни прегръдки. По всичко личи, че Антония е повече от щастлива с новия си любим, а потвърждение за това е усмивката, която не слиза от лицето й.

Не става ясно дали Тоца е на почивка в Маями с новата си изгора или е в компанията на майка си, с която са неразделни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !