Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къде е Галка ?

отпечатай новината

08.02.2009 09:00 | Видян 9539 пъти | Гласували 1

Един от най-успешните дуети в България през последните години определено беше Каризма. По една или друга причина тандемът се разпадна. Както казва Галка, „животът е срещи и раздели и всичко това е нормално“. И ние сме на това мнение, но се чудим какво ли прави бившата дуетна половинка на Миро, докато той покорява класациите. Вече близо две години тя се е отдава на усамотение и релакс.

След като беше „зарязана“ от Миро тя сякаш попадна в дупка. За щастие намери изход от депресията в пътувания. Така за около година посети Тайланд, Турция, Англия, Америка, Мексико, Бали и Сингапур. За разлика от Коритаров, който преоткрива света само чрез „висша интелектуална дейност“, тя го прави съвсем по традиционния начин и това много й харесва. В същото време Галя върши и много полезна работа – посланик е на младежката организация на ООН у нас, помага на млади артисти като Сантра и Кристо. Смята, че рано или късно тя пак ще се върне на сцената.

Въпреки че е безработна, Галка успя да се сдобие със собствен апартамент, а за малко и с бебе. Певицата била на посещение в дом за деца, където й дали да подържи едно, след което не искала да го остави. Впоследствие преценила, че наистина ще е по-добре то да си има двама родители и временно се отказала от идеята за деца.
Относно отношенията си с Миро, певицата заявява, че нито му се сърди, нито нищо. Просто пътищата им са се разделили. А дали е така? На не едно и две събития те бяха забелязвани да се подминават като малки гари. После пак си говореха, а след това отново се подминаваха. Когато спечели Пей с мен, Миро не коментира пред СЛАВА, дали Галка го е поздравила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !