Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Кой играе главна роля в живота на Дичо

отпечатай новината

24.01.2018 14:07 | Видян 1839 пъти

Кой играе главна роля в живота на Дичо

Един от най-обичаните и талантливи певци на съвременната българска музика – Дичо, е гост в токшоуто „Търси се“, тази неделя 28 януари от 11:00 ч. по bTV. Водещите Меги и Нели ще го представят в нова и непоказвана досега светлина, в нов, различен и още по-хубав етап от живота му.

Една от най-прекрасните изненади ще бъде срещата с дъщеря му Ариел и майка й Карина, които осмислят по нов начин живота на певеца. „Дълги години ме беше страх да направя тази крачка и да стана баща. Сега това е моята основна мисия – всичко в живота ми се върти около Ариел“, с много вълнение и сълзи от щастие споделя Дичо.

„Той не пропуска нищо от порастването на дъщеря ни и винаги има време за нея – разхожда я в планината на чист въздух, готви й, играе си нея. Най-щастлив се чувства когато е с Ариел“, признава половинката на певеца Карина. Оказва се, че Дичо държи изключително много на здравословния начин на живот на дъщеря си и полага грижи в тази насока.

Интересен поглед към Дичо ще отправят и две други важни жени в живота на певеца – майка му и неговата тъща, които ще застанат една до друга в общо интервю. Те ще опишат Дичо като много грижовен и отговорен човек, на когото могат да разчитат по всяко време.

От света на музиката, Нели и Меги ще срещнат Дичо с певицата Лора Караджова, която ще му оправи интересно предизвикателство.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !