Попитахме хората за фалшивите новини

„Ако смяташ, че не си манипулиран, значи си в...

Йоанна Николова бе обявена за...

Йоанна Николова е най-секси гимнастичката от новото...

Гала помага на незрящите хора

отпечатай новината

10.02.2009 11:00 | Видян 3713 пъти | Гласували 1

Гала помага на незрящите хора

Част от благотворителните каузи, за които ще се борят съквартирантите във Vip Brother 3, вече са известни. Риалитито ще продължи осем седмици, като всяка една от тях участниците ще се състезават в името на различни благородни деяния. Мисиите ще са тематични и ще се развиват както в къщата, така и извън нея. Крайната спечелена сума ще бъде поделена по равно между осемте каузи.

Първата от тях вече е ясна. Това ще е помощ за незрящите хора. Логично, идеята бе дадена от първия официално обявен съквартирант, Гала. Останалите седем каузи ще бъдат предимно социални. Част от тях са помощ за социалното приобщаване на деца, лишени от родителски грижи и помощ за намаляване на риска от изоставяне на деца в домове.

Продуцентът Нико Тупарев е приятно изненадам от факта, че една част от звездите, на които е предложено участие, сами предлагат идеи, за какво да се съберат пари. Той смята, че поради тази причина пълният списък с благотворителните каузи може да бъде ясен чак когато се знаят и всички съквартиранти.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !