Защо Вики Бекъм влезе в болница...

Виктория Бекъм се оказа в болница заради предозиране с...

Премиер след оставка

Така си тръгна след подадената оставка нидерландският...

Пеем в първия полуфинл на Евровизия

отпечатай новината

30.01.2018 16:49 | Видян 1050 пъти

Пеем в първия полуфинл на Евровизия

Българският представител на тазгодишната „Евровизия“ ще брани музикалната ни чест още на първите полуфинали. На церемония две от водещите Филомена Каутела и Силвия Алберто изтеглиха жребий, който отреди, че ще мерим вокални сили с още 15 държави на 8 май.

Другите страни, които ще излязат на сцената тогава, са Беларус, Литва, Албания, Чехия, Белгия, Исландия, Азербайджан, Израел, Естония, Швейцария, Финландия, Австрия, Ирландия, Армения, Кипър, Хърватия, Гърция и Македония. По време на концерта ще могат да гласуват зрители от Великобритания, Испания и Португалия. По традиция, десет държави от всеки полуфинал ще продължат напред към Големия концерт на 12 май.

След като отнесе критики за избора си на трима мъже за водещи миналата година, „Евровизия“ ще се реваншира с постоянното присъствие на четири дами на сцената. Ролята на домакини на събитието в Лисабон ще заемат актрисите Даниела Руа, Филомена Каутела, Силвия Алберто и Катарина Фуртадо. На 12 март ще стане ясно кой ще е българският представител на най-значимото музикално състезание на Стария континент.

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !