Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елеонора Манчева се сгоди

отпечатай новината

07.02.2018 11:40 | Видян 4259 пъти

 Елеонора Манчева се сгоди

Мисис България 2006 Елеонора Манчева се сгоди, пише „Галерия“. Красавицата е казала „Да“ на банкера Ивайло Илиев, с когото са заедно от няколко години.

Годежът бил подплатен с огромен диамантен пръстен, който вече блести на ръката на миската.

Запознати коментират, че Илиев се изръсил подобаващо с 5-цифрена сума за ръката на своята благоверна. Очаква се сватбата да бъде това лято, но не в България, а в Гърция – любимата дестинация на двойката.

Манчева обаче все още не желае да се разчува за годежа заради проваления й брак с футболиста Владо Манчев.

Двамата се разведоха преди близо 3 години след 11-годишно съжителство, а краят на връзката им извади на показ доста неприятни факти за миската. Според упорития слух Нора е кръшкала на футболиста неведнъж, с различни мъже.

Манчев й прощавал, но нежеланието й да имат деца го подтикнало да й поиска развод. Дали 38-годишната миска се е променила и вече е готова да стане майка, предстои да разберем.

Запознати коментират, че красавицата е лудо влюбена в новия си приятел Ивайло Илиев, който бил далеч по-заможен от футболиста. Това лято двамата обиколиха доста екзотични дестинации, а луксозните подаръци, с които я затрупва, били ежедневие.

Единственото притеснение на Нора било, че банкерът е по-млад от нея, а приближаването към 40-те лазарника започва да й личи. Затова Манчева прави всичко възможно да изглежда безупречно, изглаждайки с фотошопа всички свои снимки, преди да ги пусне в мрежата.

Източник: hotarena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !