Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Алън Бол се завръща със сериала Тук и сега по HBO

отпечатай новината

08.02.2018 13:41 | Видян 942 пъти

Алън Бол се завръща със сериала Тук и сега по HBO

На пръв поглед Одри и Грег от Портланд, Орегон, са пример за прогресивно, многорасово семейство. Грег (Тим Робинс) е уважаван професор по философия и писател, а съпругата му Одри (Холи Хънтър) - бивш терапевт и настоящ консултант по разрешаване на семейни конфликти в средните училища. Грег и Одри имат три осиновени деца - Ашли, Дюк и Рамон и биологична дъщеря Кристен. Докато Одри подготвя отбелязването на 60-тата годишнина на Грег, в подреденото им ежедневие започват да се появяват пукнатини, заплашващи да разтърсят живота им.

Грег и Одри търсят помощ за сина си Рамон от д-р Фарид Шокрани, психиатър от мюсюлмански произход, който обаче има собствени демони, с които да се бори. Драматичният сериал, оригинална продукция на HBO, е с премиера на 12 февруари, понеделник, от 21:00 часа. Десетте епизода от сценаристкото перо на Алън Бол („Еми“ за „Два метра под земята ООД“ на HBO и „Оскар“ за „Американски прелести“) повеждат Тим Робинс („Оскар“ за „Мистичната река“) и Холи Хънтър („Оскар“ за „Пианото“) в провокираща ума черна комедия, оплитаща междукултурни особености и расово поляризираната съвременна американска култура, изследвайки какво е да бъдеш „друг“ днес.

Сред актьорите, които ще видим в сериала са и Джерика Хинтън („Анатомията на Грей“), Даниел Зовато („Не дишай“), Реймънд Лий („Моцарт в джунглата“), Соси Бейкън (дъщерята на Кира Седжуик и Кевин Бейкън), Джо Уилямсън („В търсене“на HBO), Питър Питър Макдиси („Два метра под земята“ на HBO). Припомнете си стила на Алън Бол като гледате всички епизоди от седемте сезона на „Истинска кръв“ и епизодите от петте сезона на „Два метра под земята ООД“ в HBO GO. Тим Робинс можете да гледате в „Реалистично кино“. Заглавията се налични в онлайн стрийминг платформата www.hbogo.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !