Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Люси Дяковска залюби Пловдивска фотографка

отпечатай новината

09.02.2018 15:08 | Видян 2596 пъти

Люси Дяковска залюби Пловдивска фотографка

Певицата Люси Дяковска има нова тръпка, издават хора от обкръжението й. Преди време изпълнителката с огнени къдрици се оплака, че личният й живот куца, но наскоро късметът й проработил и открила сродна душа в лицето на 20-годишна пловдивчанка.

Голямата разлика във възрастта им не смущавала Люси и тя смело се впуснала в любовна авантюра. Двете жени завързали контакт в интернет и Дяковска била тази, която направила първата стъпка, тъй като красивата пловдивчанка мигом привлякла вниманието й с атрактивните си снимки в социалните мрежи, пише седмичник.

Люси се разровила в профила й и установила, че изгората й е артистична натура като нея. Хубавицата от години се занимавала с фотография и изпълнителката се възползвала от този факт, за да подхване разговор. Обяснила, че има нужда от професионалист за заснемане на фотосесия.

Още на следващия ден пловдивчанката пристигнала в София и уж работният ангажимент бързи прераснал в интимна среща. След по-малко от месец фотографката пренесла багажа си в столичния апартамент на певицата и двете вече живеят под един покрив.

Източник: Pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !