Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Меган и Кейт заедно на първото си официално събитие

отпечатай новината

01.03.2018 12:21 | Видян 2108 пъти

Меган и Кейт заедно на първото си официално събитие

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл присъстваха заедно за първи път на официално събитие.

Двете бяха в компанията на принцовете Уилям и Хари на форума на Кралската фондация, който има за цел да даде повече гласност на благотворителните й дела и проемина под надслов “Да направим промените заедно”.

Фондацията се фокусира върху насърчаването на благосъстоянието на въоръжените сили, вдъхновяването на младите хора, подпомагането на работата по опазването на природата и премахването на предразсъдъците на обществото около психичното здраве. Форумът се състоя в сградата “Сейнт Хелън Тауър” в Лондон.

Това е едно от малкото публични събития, на които виждаме двете двойки заедно. В повечето случаи, по протокол четиримата нямат право да се явяват едновременно.

Това, което обаче най-много вълнуваше дамската аудитория, бяха облеклата, които Кейт и Меган бяха избрали за събитието. И двете се бяха спрели на тоалети в синята гама. Херцогинята на Кеймбридж бе със синя рокля с дължина до коленете на марката Seraphine, която струва 99 паунда. Актрисата пък избра рокля без ръкави в тъмната гама на Jason Wu на стойност 1415 английски лири. Вижте снимки в галерията!

Източник: missbloom.bg
Снимкa: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !