Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Обичайните заподозрени изненадват с необичаен концерт

отпечатай новината

04.03.2018 09:20 | Видян 2755 пъти

Обичайните заподозрени изненадват с необичаен концерт

Необичаен концерт на необичайно място ще направят Обичайните заподоздрени и Стефан Вълдобрев. Музикантите ще излязат от зоната си на комфорт и ще сменят клубовете и плажа със Зала 1 на НДК, където ще забие на 11 май.

"През годините сме имали възможност да свирим на всякакви места - клубове, театри, площади, фестивали. Концертите ни са били предимно в по-късните часове на нощта. Сега решихме да стартираме в по-ранен час.

Причината е, че през незабравимото лято на 2017-та направихме поредица от концерти по родните плажове - морето е място за семейството, денят е дълъг и навсякъде беше препълнено с деца, доведени от родителите си. Хлапетата бяха насядали или танцуваха покрай сцената, пееха текстовете ни, беше много вдъхновяващо.

По традиция в публиката имаше хора от поне три поколения, които се забавляваха еднакво добре. Иска ми се, някак, да пренесем тази картина и в НДК. Иска ми се по някакъв начин да разтегнем лятото на 2018-та и да го започнем с два месеца по-рано“, коментира Стефан Вълдобрев.

Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев, Мирослав Иванов обещават да забият най-любимите парчета и да раздвижат всички в залата с По-полека, Холивуд, Рай, Към, Едно, Тази песен не е за любов, Фойерверк, Аз ли съм или не съм, Бряг с цвят най-зелен, Сняг над Сахара, Хромозоми, Обичам те, мила.

С този специален лайв групата бележи един изключително успешен период, свързан с представянето на последния й албум 10 ½, пише Монитор. През лятото на 2017 г. турнето Барът е до морето и морето е до бара събира над 15 000 души за десет концерта, постигайки рекордна посещаемост за част от локациите.

Билетите за концерта вече са в продажба на цени между 30 и 40 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !