Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

За 3-и март и кой на кого е сърдит

отпечатай новината

06.03.2018 11:08 | Видян 2185 пъти

За 3-и март и кой на кого е сърдит

Тереза Мей не прие Борисов, а го натресе на министър пред оставка,  Тръмп му прати заместник-помощник-държавен секретар, Медведев накара Лавров да го поздрави с 3-и март, а накрая Юнкер използва Дойче веле, за да подчертае, че не приема рекет за Западните Балкани, за да подскаже, че това не е европейска или българска, а инициатива на големия брат. Добавете гадовете от сделката с ЧЕЗ, както ги определи министър-председателят.

В една такава седмица на премиера не му остана друго, освен да се ядоса и с право. Та не се яви нито на Шипка, нито на паметника Незнайния воин в деня на националния празник на държавата, а за церемонията пред паметника на Цар Освободител се видя как дойде след старта на церемонията. С 2 сиви джипа пресече пред камерите. После никой от ГЕРБ, освен Вежди, не уважи държавния прием за националния празник на страната. А докато премиерът изпрати писма на колегите си от страни, несъществували по време на Руско-турската война, но не и до Москва за освобождението ни от османско иго, шефът на кабинета му във Фейсбук - хем е родом от село Шипка, разправяше исторически шеги и закачки с антируска насоченост.

Не би било впечатляващо, ако не беше станало едновременно с тъпо измислена полицейска акция срещу световно неизвестни личности, които притеснявали руския патриарх. За безумието никой не вини родната полиция ни пази, а дългата ръка на Москва, сякаш ни е окупирала. А патриархът Кирил е онзи същия, когото малко след сядането си на престола във Ватикана, Папата покани на среща, за да обозначи ранга му - едва ли този интелектуалец не е наясно с връзката му с КГБ и други работи. Но, като всеки държавен глава, и Папата гледа интересите на своята държава....
Такава една каша трудно би могъл да си представи и най-вещия в нелогичните действия на нашата власт напоследък. Но живеем в този филм.

 Накрая остана усещане за преврат, след като авторката на велики географски открития Цвета Караянчева благодари на Кърджали, че стигнала до най-високия пост в държавата. В ГЕРБ такава дързост не си е позволявал даже Цветанов. А той е реалният ръководител на Цвета, която обяви православната, католическата църква и мюсюлманското вероизповедание, редом с коалиционните си партньори, опозицията, президента и 70% от българите за "тъмни сили". Дето пречели на Истанбулската конвенция. Която пък, 3 седмици, след като обеща премиерът да бъде изтеглена, още си е в парламента.

Най-добре направи министърът на туризма Николинка, и тя от кърджалийския край, която избра "дългия уикенд" и цяла седмица се срещаше с треторазредни американски чиновници БЕЗ ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТУРИЗМА, за да оправдае присъствието си на Оскарите. И, да не би да пропуснем, се похвали със селфита със звезди около червения килим.
Мааааани!



автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !