Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Жаси от Сделка или не с луксозен палат и гледка за милиони

отпечатай новината

14.03.2018 14:35 | Видян 2655 пъти

Жаси от Сделка или не с луксозен палат и гледка за милиони

Бившата асистентка в предаването „Сделка или не“ – Жаси, се наслаждава на луксозни придобивки, след като се омъжи за турския милионер Хари.

Семейството обитава палат с мечтана гледка и огромна тераса, където сутрин красавицата обожава да пие кафе, дишайки чист въздух, пише „Галерия“.

Просторният имот се намира в богаташкия квартал „Панчарево“ в столицата.

В него Жасмина се грижи за трите си деца – Зеки, Иса, Ариа, които роди в рамките на едва три години. Въпреки това тя е в идеална форма и дори е отслабнала в сравнение с времето, когато се изявяваше в телевизията.

В момента блондинката се подвизава основно като рекламно лице на различни марки, а терен за сесиите често става именно стилната им фамилна къща.

Жаси е търсена, защото има съвършените мерки и се е подложила на пластични операции, което значително е подобрило визията й. Тя има нови скули, нови устни и се подмладява усърдно с ботокс. Страстна любителка е на фитнеса, което явно се е отразило на фигурата й.

По време на бременностите тя е качвала едва по 7-8 кг, които впоследствие е сваляла много бързо с правилен режим и активни тренировки. С желязната си дисциплина звездата от ефира на Нова телевизия е пример за много дами. Самата тя признава обаче, че понякога и на нея й е трудно с три деца с толкова малка разлика.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !