Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Анджелина залитна по младо копие на Брад

отпечатай новината

15.03.2018 15:26 | Видян 2598 пъти

Анджелина залитна по младо копие на Брад

Докато Брад Пит се е фокусирал върху това да води по-здравословен живот и се е отказал от срещите през следващите месеци, бившата му Анджелина Джоли (42) няма такова намерение. Тя вече е набелязала кой ще е следващият мъж в живота ѝ и „изненадващо“ той е по-млада версия на екссъпруга ѝ!

Името му е Гарет Хедлънд (33) и той е с 9 години по-малък от Джоли.

„Всичко започна с размяна на мейли и сега те си пишат и се чуват по няколко пъти на ден. Двамата дори си правят планове за вечеря. Гарет е по-настоятелният“, разкри близък до Анджи пред RadarOnline.

Хубавецът излизаше с колежката си Кирстен Дънст няколко години, след като двамата се срещнаха на снимачната площадка на On the Road през 2012. Ироничното е, че първата голяма роля на Хедлънд е в лентата „Троя“, където Брад е в образа на Ахил.

От обкръжението на Анджелина издадоха, че тя си паднала по Гарет още през 2014 г., когато той участвал в кастинг за нейната лента „Unbroken“.

„Анджи е силно поласкана от вниманието на Гарет към нея. Той е като по-младо копие на Брад и тя е признала пред приятелки, че би се впуснала в афера с него“, обясни източник пред медията.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !