Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Наталия Гуркова в отворен брак

отпечатай новината

27.03.2018 09:48 | Видян 2281 пъти

Наталия Гуркова в отворен брак

Една от най-красивите ни миски Наталия Гуркова спокойно изневерява на мъжа си, защото двамата имат отворен брак.

От години се носят слухове за раздели между Мис България 1998 и съпругът й Джордже Михалевич, но всъщност те никога не са били в развод, защото са се споразумели, че могат да си изневеряват, когато не са заедно.

През по-голяма част от годината Наталия живее в България, а Джордже в ЮАР, където е бизнесът му. Двамата се виждат единствено, когато пътуват заедно из някое екзотично кътче, за рождени дни и за празници. Последно Гуркова и Михалевич се отдадоха на романтична почивка на остров Пукет.

В началото на януари двамата отпразнуваха 15-тата си годишнина заедно в Дубай. Миската дори пусна два любопитни кадъра от меката на родните бръмчалки, които са направени на едно и също място, но в разстояние на 15 години. След почивката, красавицата се е прибрала в София, а Джордже замина в ЮАР. И така до следващата им ваканция.

„Ако се следяха или не бяха с отговорен брак, никога нямаше а изкарат 16 години заедно, защото и двамата си бръмчат по чуждо, но с уговорката да не се следят си живеят живота.

Хем са женени, хем щастливи, хем се радват на чужди жени и мъже. Брак мечта, особено и с парите на Джордже. Той глези като принцеса Наталия”, издадоха пред „Таблоид” запознати. Факт е, че Наталия често може да бъде видяна по луксозните ресторанти в София с други мъже, без изобщо да се притеснява от това.

Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !