Гъмзата се появи с коса

Йордан Йончев-Гъмзата се появи в неузнаваем вид!...

Цеца си хвана младо гадже

Балканската звезда Цеца Величкович има връзка с Богдан...

Сашка Васева изплака: Ослепявам

отпечатай новината

28.03.2018 12:50 | Видян 1287 пъти

Сашка Васева изплака: Ослепявам

„Ослепявам! Имам атрофия на зрителния нерв, което означава смърт за този орган. Лекарите казаха, че са безсилни и не могат да ми помогнат. Сега се надявам само чудо да ме спаси”, споделя Сашка Васева.

Певицата изживява много трудни моменти и е съсредоточена в една от най-тежките си битки – да спаси зрението си.

„С едното око почти не виждам, другото вече ми мержелее. Обиколих всички добри лекари, но никой не можа да ми помогне. Плащах луди пари, но ефектът беше нулев”, плаче дупнишката Мадона.

След като медицината се оказа безсилна, певицата реши да търси бабини лекове и алтернативна медицина, пише седмичник. Тя тръгна по стъпките на чудодейните извори и лечението със светена вода.

Певицата си мие очите с вода от Келавото кладенче, помогнало на десетки да се възстановят. То е край село Очиндол и води към планинската махала Синовете, родно място на десетки балканджии.

„Добри хора от селото ме взеха с джип и ме закараха. Измих си очите три пъти, после ме прибраха и ме нагостиха с най-хубавото сирене. Понеже уцелих дъждовете ще се върна пак, когато водата се поуспокои малко”, споделя Васева.

Митко Дяката–уважаван балканджия от Очиндол, води певицата до мястото. Той й казва, да си измие очите, да остави дребни стотинки там и да си тръгне, без да се обръща.

„Изпълни всичко, както й бе заръчано. Чакаме я да се върне втори път, когато водата не е толкова бурна от дъждовете и има по-голяма сила”, споделя още той.
Самата Сашка е твърдо решена да се бори докрай за зрението си. Тя смята да посети и лечебни манастири като Гигинския манастир, Кръстова гора и други свещени за България места.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !