Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Хиляди пяха с Б.Т.Р.

отпечатай новината

30.03.2018 13:55 | Видян 1486 пъти

Хиляди пяха с Б.Т.Р.

Б.Т.Р. изнесоха концерт на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил. Зала 1 на НДК се оказа тясна,  не само за зрителите, но и за емоцията им. В публиката, предимно от млади хора, имаше малки деца, тийнейджъри и почитатели на бандата от 25 години.

Рокаджиите откриха концерта с втория, едноименен сингъл от албума „Невидими стени“ и още при първите акорди,  бяха бурно аплодирани.

На десетата минута, зрителите бяха на крака и пееха песните, заедно с бандата, а на вълнуващите балади, имаше и танцуващи двойки.

Трудно е да се каже, дали Б.Т.Р. взриви публиката или публиката взриви Б.Т.Р. И за всички скептици - младата, българска публика или поне тази на Б.Т.Р. е прекрасна.

Илиян Диков направи изумително, соло изпълнение на  барабани и беше бурно аплодиран през цялото време. Със същата сила, хората аплодираха и соловите изпълнения на китара на  Славчо Николов и Иван Калфов,  които демонстрираха и свирене на бас на четири ръце.

Публика утихна, като в катедрала,  при акустичните изпълнения, първото от което беше на песента „Ела“ от новия албум, в акомпанимент на пиано -  блестящият Ясен Велчев.

Момчетата изпълниха 26 песни от които 6 от новия албум Невидими стени.

След много аплодисменти и два биса, Б.Т.Р. закриха концерта с емблематичната си песен „Спасение“  и 7 изумителни музиканта – Наско Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев, Добромир Поликов и Антоний Георгиев се поклониха с благодарност и признание на хилядите в залата.

Концертът -  Б.Т.Р. „Невидими стени“ 2018 е потвърждение, че освен   собствен стил на рок сцената в България, Б.Т.Р. възпитаха и имат прекрасна, многобройна  публика от миналото, настоящето и бъдещето.

Новият албум на  Б.Т.Р. „Невидими стени“ е на музикалния пазар от днес, 30 март.

Албумът включва  10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев.

Аранжиментите са на Б.Т.Р.  Песните в албума : Моята сила, Невидими стени, Легенда, Без сълзи, Ела, Подземните реки, Никога преди, Равносметка текст: Александър Петров, Тези дни , Ела / акустична версия/

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !