Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Къртицата Емо Каменов със саморазправа в Смени жената

отпечатай новината

04.04.2018 15:37 | Видян 4604 пъти

Къртицата Емо Каменов със саморазправа в Смени жената

Неподозиран скандал едва не саботира снимките на поредния епизод от семейното предаване заради избухване на участник. Става въпрос за Емил Каменов, чиято ролята на „къртицата“ в едноименното риалити му спечили репутация на агресивен мачо. Фаталното избухване на Каменов в „Смени жената“ е следствие на неговата несигурност, когато става дума за бившия мъж на жена му Ивета - българският футболен национал и играч на „Левски“ Илиан Стоянов – Коловати.

Бившата футболна съпруга Ивета Талазова е жената, която сега опитомява взривоопасния Каменов. Любовта им пламва миналия Великден в социалните мрежи, когато тя е дистрибутор на колаген в София, а той - охрана на университет в Лондон. Година по-късно, двамата са готови да експериментират, записват се за участие в „Смени жената“ и Ивета отива в дома на Нина от Сливен. Нина и Стоян са семейство от 4 години, имат три деца, две от които – бебета близнаци. От 18 години Нина е постоянно на крайни диети, страни от всякакъв социален живот и води маниакална борба срещу най-големия си враг – бактериите и микробите.

В дома на Ивета обаче, Емо Каменов позволява на Нина да чисти единствено кухнята и хола. Маниите на сливналийката в комбинация с любопитството й към личния му живот, идват в повече на афектираната „къртица“ и той вдига страховит скандал, който прераства в заплахи за саморазправа с екипа и прекратяване на снимките. Впоследствие Каменов съжалява за избухването си и признава, че това не е първият подобен случай, и че в миналото си дори е посягал на бивше гадже.

Новият епизод на социалното риалити „Смени жената“ отново повдига остри въпроси. Къде минават границите на физическото насилие и психическия тормоз? Какви емоционални нужди сигнализират хранителните разстройства и маниакалното поддържане на реда? Лечима ли манията за отслабване? Как един истински мачо възприема Истанбулската конвенция? Мираж ли е хармонията в българското семейство днес? Отговорите дава „Смени жената“ тази сряда, 4 април, от 21 часа по bTV.

 
Източник: HotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !