Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Колин Фарел е кафе-маниак

отпечатай новината

18.02.2009 10:58 | Видян 3540 пъти

Колин Фарел е кафе-маниак

По няколко кафета удря за отскок Колин Фарел. Изпълнителят на ролята на Александър (б.р.Македонски) в едноименната холивудска суперпродукция прекарва дните си на жълтите павета в София. Основният му фаворит сред видовете кафе е капучиното. Той пие поне по 3 за начало на деня. Сред храните пък има по-специални изисквания по отношение на хляба, издават хора от екипа му.

Персоналът в заведенията, където се отбива, е очарован от поведението на звездата – дружелюбно и позитивно. Колин е далеч от образа на ирландец – пияндур, който са му създали презокеанските клюкарски медии. В момента е много слаб заради ролята на полски затворник във филма, който ще снима в Бояна.

Българската преса също се представи по затрогващ начин във връзка с идването му. След като то бе оповестено първо от slava.bg и 19 минути, че актьорът тайно е пристигнал преди седмица у нас, вестник Стандарт пусна смехотворно опровержение – Колин щял да дойде чак на 19 февруари. В неделя в.24 часа, макар и със закъснение писа, че бил в София и дори къде вечерял на фаталния петък, 13-и. В понеделник Труд също се сети за Фарел.

Никой от вестниците, подписали етичния кодекс за журналистика, така и не се позова на първоизточника на информацията за идването на Колин у нас. Макар в понеделник изрично да напомниха дружно за него, макар и по друг повод.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !