Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Внучката на Елвис и синът на Дензъл са звездите на Кан 2018

отпечатай новината

09.05.2018 13:57 | Видян 3803 пъти

Внучката на Елвис и синът на Дензъл са звездите на Кан 2018

БОРИС АНГЕЛОВ
КАН
СПЕЦИАЛЕН ПРАТЕНИК НА 19 МИНУТИ


Внучката на Елвис Пресли се очертава като голямата звезда на 71-ото издание на фестивала в Кан, който се открива довечера. Рили Кио, изгряла преди години като модел на Долче и Габана, участва в 2 от най-коментираните премиери на Кроазет.  Идния понеделник тя излиза на екрана в главната роля при завръщането на изгонения от Кан за профашистки изказвания Ларс фон Триер с Къщата, която Джак построи. Филмът разказва за сериен убиец – нещо като модерен Джак изкормвача, а чрез него се завръщат позабравените звезди Ума Търман и Мат Дилън. Другият филм на внучката на Елвис, отново с централна роля, е Под сребърното езеро и отново е кримка – разплитане на убийство на милиардер и отвличане.

Също в жанра е и големият пробив на сина на легендата Дензъл Уошингтън – Джон Дейвид се появява в обявения за един от най-очакваните филми на годината от сп.Ролинг Стоун - Черен в КуКлуксКлан на Спайк Лий. Наследникът на славен баща влиза в кожата на ченге от Колорадо Спрингс, което се намърдва в пронацистката организация.
Мистерии изпълват и филма, с който довечера в Гранд Театър Люмиер се открива фестивалът.

Пенелепе Крус и Хавиер Бардем се завръщат

в светлините на прожекторите с един буквално и в преносен смисъл семеен филм, наречен Всички знаят, за фамилия, която се прибира от Буенос Айрес в Испания и започва разкриване на тайни и загадки.

Гейтематиката, съвсем според Истанбулската конвенция, също е широко застъпена в програмата на Кан – френските филми Удоволствие, любов и спринт е за мъже, а Нож в сърцето е за жени, като главната героиня е продуцентка на порно. Има и Голямото къпане - за отбор на синхронно плуване, но от над 40-годишни мъже с местната звезда Матйо Алмарик.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !