Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Коя е новата жена до Илън Мъск

отпечатай новината

11.05.2018 14:50 | Видян 2930 пъти

Коя е новата жена до Илън Мъск

Появата на милиардера Илън Мъск с нова жена на тазгодишната Met Gala предизвика доста въпроси.

Всички, които доскоро вярваха, че бизнесменът се е върнал при Амбър Хърд, бяха леко разочаровани. Новата жена до Мъск е меко казано странна птица. Всички се запоитаха коя е тя и как са се запознали с Илън.

Мистериозното момиче до милиардера е 30-годишната ексцентрична канадска изпълнителка Grimes, чието истинско име е Клер Елис Баучър. Освен като музикант, тя се изявява като автор на песни, продуцент и визуален артист.

Близки до Мъск споделят, че двамата са започнали да се срещат преди около месец, а повод за запознанството им е станало режисираното от Grimes видео към песента “Venus Fly”. Мъск е бил много впечатлен от клипа и е споделил това в Twitter, след което двамата си разменили няколко шеги на тема изкуствен интелект, а впоследствие двамата се сближили още повече.

Grimes става известна през 2012 г., когато издава третия си студиен албум “Visions”. Следващият й албум албум “Art Angels” от 2015 г. е още по-добре приет от критиката. Преди да се откаже от училището, за да гради музикалната си кариера, канадката е изучавала психология и философия.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !