Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ози Озбърн става Златен бог

отпечатай новината

01.06.2018 11:03 | Видян 1568 пъти

Ози Озбърн става Златен бог

Рок легендата Ози Озбърн ще получи наградата Златен бог на сп. Метъл хамър.

Това ще е втората такава в актива му, след като през 2017 г. му бе присъдена заедно с останалите членове на групата Black Sabbath.

„За мен е огромна чест, че ще получа втора награда Златен бог, след като миналата година бяхме удостоени с нея заедно с Гийзър Бътлър и Тони Айоми. Феновете, които подкрепят мен и музиката ми, правят това отличие толкова специално. Ще се видим скоро“, сподели 69-годишният музикант.

Озбърн ще получи почетния приз на бляскава церемония на 11 юни в Лондон. Водещ на шоуто ще бъде Джейми Джаста. Сред предишните лауреати са покойният Леми Килмистър, Дейв Мъстейн, Роб Зомби.

Междувременно фронтменът на Black Sabbath стартира последната си световна обиколка на 5 май в Мексико. Той направи спирки още в Чили, Аржентина и Бразилия. Воаяжът му ще продължи в Европа, като засега е ясна само датата за концерт в Москва – 1 юни. Финалът на турнето ще е в САЩ.

„Непрестанно ме питат кога ще сложа край на концертните си изяви. Това ще бъде последното ми турне, но не казвам, че от време на време няма да изнасям концерти.“, заяви рокаджията.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !