Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Бони: Правени са много опити да бъда премахната

отпечатай новината

04.06.2018 13:55 | Видян 3346 пъти

Бони: Правени са много опити да бъда премахната

Бони беше специален гост на предаването Папараци по БТВ. Талантливата певица сподели интересни случки и новости около своя живот пред Венета Райкова. Тя заяви убедеността си, че е белязана от Бог и разказа много интересна история:

Вярно ли е, че са правени много опити да бъдеш премахната?
Правени са много опити да бъда премахната докато мама е била бременна. Господ се явява в съня ѝ и казва: „Моето момиче, каквито и опити да правиш, няма да премахнеш детето. То ще се роди момиче, живо и здраво, и ще се отличава от всички“. Когато бях в детска възраст, мама ми сподели това. Оттогава аз живея с мисълта, че съм белязана от Господ.

Имаш ли мъж до себе си?
Не желая да разговарям за личния си живот.

Неотдавна си загубила баща си, като ден преди това си го посетила и  си му оставила всичко необходимо?
Вярвам, че той е на едно по-хубаво място, а най-хубавото нещо е, че знаем, че вече са заедно. Един от големите грехове е да не почиташ родителите си. Така че мили приятели, познати и непознати, докато са ви живи и здрави родителите, бъдете с тях колкото може по-често и се грижете за тях, защото когато ги няма, е много трудно.

Водещата подхвана различни и провокативни аспекти от живота на певицата. На въпрос дали изпълнителката на Diapason Records има мъж до себе си, тя бе категорична, че не желае да разговаря за личния си живот. В края на разговора Венета Райкова засегна тема от живота на Бони, която видимо разстрои любимата на мнозина певица. Тя сподели, че неотдавна е загубила баща си, като ден преди това го е посетила и му е оставила всичко необходимо. След това тя разказа колко силна връзка е имала с родителите си, как винаги са ѝ помагали, а и тя на тях също. За емоционалния завършек изпълнителката на Diapason Records беше много искрена и дори се просълзи, за което получи лично извинение от Венета Райкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !