Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Ицо Хазарта влиза във VIP Brother 3

отпечатай новината

20.02.2009 17:20 | Видян 10750 пъти | Гласували 5

Ицо Хазарта влиза във VIP Brother 3

Ицо Хазарта е вторият съквартирант, който през март ще влезе в къщата на VIP Brother 3. Фронтменът на „Ъпсурт" и останалите участници в шоуто ще упражняват чужди професии, според замисъла на продуцентите.

"Това предаване е много готин начин така наречените звезди да покажем, че имаме някаква стойност. Защото много се говори за това, че повечето от известните хора в БГ не произвеждат някакъв продукт, който да носи удоволствие на хората, а се занимават повече с това да се величаят и да рекламират себе си. Ако ние през тези осем седмици съберем сумите, които предварително сме си представяли и мечтали, то който каквото иска да каже след това. Ние ще сме успели да помогнем в събирането на средства, които реално ще променят съдбите на хора в нужда." - сподели Хазарта във връзка с решението си да влезе в първия благотворителен сезон на VIP Brother.

Дванадесетте известни българи - участници в добрия VIP Brother, ще се посветят на професии, които до момента не са практикували. Това ще се случва всяка седмица по време на специални мисии извън къщата. Мисиите ще бъдат свързани с конкретни задачи от типа "професионални задължения". 

Специалните мисии на VIP съквартирантите ще бъдат осем на брой и ще зависят от осемте благотворителни каузи, които риалити шоуто подкрепя. Финансисти, търговци, улични музиканти, брокери на недвижими имоти - 12-те ще попадат в професии със свои специфични закони и правила, професионално облекло и език, служебна йерархия и ... съответно заплащане, съобщава БЛИЦ.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

галерия

Няма коментари към тази новина !