Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тоца с тайна сватба в Гърция

отпечатай новината

15.06.2018 13:21 | Видян 2960 пъти

Тоца с тайна сватба в Гърция

Антония Петрова ще вдигне тайна сватба в Гърция с новия си любим Ивайло, който луднал по блондинката за часове.

„Телеграф“ публикува документ, който двамата са извадили, за да им бъде разрешено като български граждани да сключат брак в чужбина.

За новата любов на миската не се знае почти нищо, тъй като тя упорито крие от медиите лицето и името му. Двамата се познават от три месеца, но Антония получава предложение за брак още на първия месец. Не случайно 17 юни е избрана за дата на сватбата. Точно преди три години двойката се запознава на същата дата. Близки на Петрова разкриват, че никога не са я виждали толкова щастлива. Приятелите на Ивайло пък са шокирани как толкова бързо е взел решение, при условие, че е е на 39 и му се нови слава на заклет ерген.

В медийното пространство тръгнаха слухове, че Ивайло е женен и има деца, но истината се оказа съвсем друга. Той не само не се е женил, но никога не е предлагал брак на друга жена. Припомняме, че миската вече има един брак и развод с бизнесмена Александър Бередин.
Ивайло е доктор и компютърен инженер. Близки разкриха, че е бивш шеф на болница „Токуда“, а момента развива собствен бизнес с ортопедия и медицина.

За сватбата в неделя не се знае нищо. Интересно е, че Петрова, която показа пищност в предишните си сватби, този път е решила да избяга в Гърция и да събере само най-близките си. Имената на кумовете също не се знаят от никого. Антония ще стане отново госпожа и то на един от най-красивите плажове в съседна Гърция.

Запознанството на Антония и Ивайло станало случайно с объркана резервация, В една и съща вечер местата им се дублирали и те се оказали е едно сепаре. Въпреки неловката ситуация решили да съберат компаниите и да се забавляват заедно. Това било и съдбовната нощ в живота на двамата. Пред приятели Иво споделил, че това е любов от пръв поглед, Още на втория ден двамата заживели заедно и така вече трети месец.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !