Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бестселър на Ню Йорк Таймс излиза на български

отпечатай новината

15.06.2018 15:52 | Видян 2011 пъти

Бестселър на Ню Йорк Таймс излиза на български

На 15 юни излиза от печат бестселърът на „Ню Йорк Таймс” „Съпругата помежду ни”, сатанински умен и напрегнат трилър, изследващ усложненията в брака и непредвидимите последици от тях! Историята в „Съпругата помежду ни“ (превод: Надя Баева, 424 стр., цена: 19 лв.) е разказана от името на Нели и Ванеса, които са обичали един и същ мъж. Ричард е очарователен, щедър, финансово независим, с налагаща се самоличност.

Кара Нели да се чувства защитена. Колкото до Ванеса, някогашната любов е изместена от неприязън и недоверие. А също и от страх. Но кой кого наблюдава? Кой кого манипулира? Кой е агресорът и кой жертвата? На кого да вярваме? Затегнете предпазните колани и се пригответе за кошмарно пътуване. Защото няма да можете и за миг да се откъснете от тази книга. Сара Пеканен е автор на световноизвестни бестселъри, като всички са белязани от неочакван обрат в сюжета.

Съпругата помежду ни е зашеметяващ психологически трилър, в който всички първоначални предположения рухват, за да ви отведат до един умопомрачителен финал. Сравняван с „Не казвай сбогом” и „Момичето от влака”, романът вече е в процес на екранизация. Съавторка на Пеканен е дебютантката Гриър Хендрикс, която има 20 години опит като редактор. Текстовете й са публикувани в „Ню Йорк Таймс” и „Пъблишърс Уийкли”.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !