Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софка продава сватбата си за 100 000 лв.

отпечатай новината

20.06.2018 13:34 | Видян 1930 пъти

Софка продава сватбата си за 100 000 лв.

100 хиляди лева. Такава сума е поискала ромската перла Софи Маринова от няколко медии, в замяна на ексклузивни права за отразяване на сватбата ѝ с Тодор Давидов – Гринго, узна Галерия.

Идеята да продадат „големия си ден“ била изцяло на Гринго, като по този начин масрафът ще се „плати“ от медиите и на него ще му излезе без пари.

Не е тайна, че Софка и благоверният ѝ здраво са го закъсали и дори апетитният хонорар на Маринова от Като две капки вода не можа да спаси положението. Гринго излежа 10-месечна присъда за рекет на айтоски бизнесмен и покрай сагата с изнудването двамата със Софка затънали в борчове. Докато лежал на топло обаче, Гринго не си губил времето и измислил перфектния бизнес план с кодове име „Сватба“.

Любимият на фолк певицата поканил на голямото събитие над 300 души, повечето от които мастити ромски босове. По стара ромска традиция на сватба гостите трябва да са щедри, а даровете – в злато и пари. Стратегията на Гринго била да изкара минимум половин милион от венчавката.

И за да не инвестира нито лев в плана си, решил да „продаде“ сватбата на медиите. Изданието, което предложи най-висока сума, ще получи ексклузивни права при отразяване на събитието. Преговорите започнали още преди Гринго да излезе от затвора, като Софка била изрично инструктирана под 100 000 лева да не пада.

Изпълнителката на Бели ружи вече призна официално, че подготвя детайлите около сватбата и дори си е избрала рокля. Шафер пък ще бъде синът ѝ Лоренцо. Единствено датата все още се пази в тайна, уж от суеверие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !