Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Тимати и приятелката му Настя разделени

отпечатай новината

26.06.2018 12:32 | Видян 1212 пъти

Тимати и приятелката му Настя разделени

За голяма радост на многобройните му почитателки, най-успешният руски RnB изпълнител Тимати се е разделил с досегашната си приятелка Анастасия Решетова. Според руските медии тригодишният романс между двамата е приключил.

Това означава, че по всяка вероятност хитмейкърът ще пристигне за концерта си у нас в Слънчев бряг на 28 юли, сам, без половинка до себе си.

Повод за писанията в медиите за скорострелно разпадналата се връзка на рапъра и красавицата, по-известна като руската Ким Кардашиян, е фактът, че звездите взаимно са заличили всяка следа от отношенията си в социалните мрежи и са изтрили общите си снимки.

Засега обаче официално потвърждение за раздялата им липсва.

Тимати и красивата подгласничка на Мис Русия 2014 са забелязани за последно заедно преди седмица. Тогава двойката посети в Москва грандиозно събитие на най-голямата музикална руска телевизия.

От два дни обаче в публичното пространство упорито се говори, че 22-годишната Настя не само е сложила сама край на връзката си с рапъра, но вече е успяла да го замени и с друг.  

Концертът НА Тимати в Слънчев бряг е на 28 юли 2018 г. на CACAO BEACH. Начало 21:00 часа. Билетите са в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: 50 лева, а на място в деня на концерта: 70 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !